Úterý, 30. dubna , 2024

Když jsou muž a žena pouhými přáteli

karosieben / Pixabay

Přátelství mezi mužem a ženou existuje a může do života přinášet i výhody. O jaké výhody jde? Chcete-li mít kamaráda, který je k vám skutečně upřímný a který po vás nebude chtít nikdy nic víc, tak si jej najděte mezi gayi. To pro vás bude znamenat skutečně to, že půjde o kamaráda a vaše kamarádství nebude nikdy o ničem víc, i když to také není na škodu.

Vůbec nevadí, když se z kamaráda stane milenec, protože vy najednou zjistíte, že jste našla chlapa, kterého svým způsobem dobře znáte a se kterým se tedy s klidným svědomím můžete sblížit, protože de facto víte, do čeho jdete.

Zastane mužské práce

Pokud ale skutečně nechcete přejít dál jak v přátelství, tak nemusíte. Výhodu v tom, že máte kamaráda, můžete například zužitkovat tehdy, potřebujete-li na pomoc chlapskou ruku a nemáte po ruce přítele. Tímto samozřejmě nemám na mysli sex, ale pomoc například sestavit nábytek, nebo něco odstěhovat a podobně.

Chcete si někam vyrazit, ale kamarádka nemůže? Ráda byste na ples, ale nechce se vám jít bez chlapa? Pak sebou vezměte svého kamaráda a máte po starostech. Na co někde někoho lovit, když tu je pro vás váš kamarád. Vaše přátelství ale snadno může zničit fakt, že si jeden z vás najde přítele, kterému samozřejmě může začít vadit, že tu je někdo, kdo je tu jakoby navíc.

Nebude vám nadávat, když se někde zpustíte

Je asi pochopitelné, že novému partnerovi se nebude líbit, pokud se budete scházet se svým kamarádem. Možná občasná návštěva by ještě šla, ale určitě vám nikdo nebude tolerovat pravidelné schůzky. Máte-li však pouze kamaráda, tak mu klidně můžete říct o tom, že jste měla někde s někým úlet a on vám zcela jistě nebude nic vyčítat, protože je to přeci jen váš kamarád. Svěřit se mu tedy můžete prakticky s čímkoliv a nemusíte se bát, že vás odkopne.

Comments are closed.

Scroll To Top