Úterý, 30. dubna , 2024

Je dobré vyrazit si na dovolenou každý single?

Chystáte se na dovolenou, ale místo toho, abyste jeli s partnerem společně, si vyrazíte každý zvlášť? Je to běžné? Může za to vaše krize, nebo to tak má být?

Možná se tak milujete, že si vyrazíte každý zvlášť právě proto, že máte jeden k druhému důvěru. Ano i to je možnost. Každopádně pokud si vyrazíte single, měli byste si užít pak také dovolenou, kterou budete trávit společně.  Horší situace nastane tehdy, když si dva lidé plánují dovolenou společně a najednou přijde jeden z nich s tím, že by raději jel sám.  Druhý partner tomu vůbec nemusí rozumět a může se cítit odstrčeně.

Navíc mu bude v hlavě hlodat myšlenka, z jakého důvodu vlastně chtěl jet partner sám a proč s vámi z ničeho nic nepočítá. Nechte si to vysvětlit a zeptejte se také na to, jací konkrétní kamarádi s vaším partnerem budou dovolenou trávit. Pokud máte podezření, že tu něco nehraje, tak buďte na pozoru a partnera začněte více hlídat.

Ne vždy to ale musí být tak, jak to vypadá. Třeba máte rozdílné koníčky. Vy jako žena, milujete pláže a slunce a váš muž může milovat adrenalin, zábavu a něco úplně odlišného, což jej může vést k tomu, že dovolenou raději budě trávit s přáteli.

Vše může být ale zcela opačně. S návrhem, že každý budete trávit dovolenou sám, můžete přijít i vy, protože vás nebaví koukat na to, jak váš partner znuděně leží na pláži, zatímco vy si vychutnáváte každý parsek sluníčka jen proto, abyste se pak doma mohla pochlubit dokonalým opálením. Raději si užijete dovolenou s kamarádkou, protože ona s vámi po večeři klidně ráda projde každý obchod, který nabízí něco zajímavého a bude je s vámi procházet klidně celou dovolenou, kdežto váš muž se u těchto akcí může tvářit naprosto znuděně a nemusí jej to vůbec bavit. Asi už víte, co vás na společné dovolené čeká a co byste si také mohli užít jinak.

Comments are closed.

Scroll To Top