Úterý, 31. ledna , 2023

Užijte si vánoční pečení s cukrářskými potřebami, které vám usnadní práci a budou vás bavit!

Také už se nyní zamýšlíte nad tím, co pořídíte svým nejbližším za dárky? Nebo pátráte v obchodech a říkáte si, že nemáte vůbec šajn, co koupit? V každém případě ale budete potřebovat výtečné a hezké vánoční cukroví. Jen díky němu budou Vánoce skutečně sváteční. Proto si je vychutnejte a pečte, co vám síly a možnosti stač!

Najděte vše, co potřebujete

Na internetových stránkách Svetcukraru.cz můžete nakoupit všechny potřeby a pomůcky, které by vám k snadnému pečení chyběly. Kupříkladu formy na trubičky, nepřilnavé vály, krásná vykrajovátka, díky nimž budete mít pestré a rozmanité cukroví a podobně.

Upečte si třeba vynikající, oblíbené a žádané linecké cukroví!

Všechny suroviny by měly mít pokojovou teplotu. Budou se dobře spojovat, nebudou lepit, budou jednoduše výtečné!

Těsto:

Budete potřebovat následující suroviny:

  • 100g másla
  • Kávová lžička prášku do pečiva
  • Vajíčko
  • 150 g mletých vlašských ořechů
  • 150 g hladké mouky
  • Skořici
  • Sůl
  • Poleva 150 g práškového cukru

Pracovní postup:

Smícháme co možná bezprašně prášek do pečiva, mouku a oříšky. Doprostřed uděláme důlek, “vpustíme“ cukr, skořici, vajíčko a sůl. Těsto smícháme a necháme hodinu odležet. Po 60 minutách zaprášíme vál moukou a těsto vyválíme na tloušťku 1/2 cm.

Vykrájíme kolečka o průměru 3 cm a dáme péct.

Vykrájená kolečka uložíte na vymazaný nebo pečícím papírem vyložený plech a upečete. Poté kolečka slepíte marmeládou a omočíte v čokoládě, kdy na vrch dáte oloupanou mandli!

Všechno vybavení, které budete při pečení potřebovat, najdete na webových stránkách www.Svetcukraru.cz. Vyberte si i vy to skvělé, funkční, práci usnadňující a také praktické vybavení! Určitě budete nadšeni!

Vydejte se i vy na praktické webové stránky www.Svetcukraru.cz. Najdete zde nejen cukrářské pomůcky, ale i inspiraci a nemalé množství tipů na dárky pro maminku, sestru či jinou hospodyni.

I ti nejlepší a nejdůmyslnější pekaři a cukráři zjistí, že je stále co objevovat a používat!

Comments are closed.

Scroll To Top