Pátek, 26. dubna , 2024

Narodila jste se prvního? Numerologie čísla 1

Co říká numerologie o číslu 1

Co říká numerologie o číslu 1, Autor obrázku: Stephan Mosel

Ať jste se narodila v kterýkoli den, vězte, že právě datum narození dokáže prozradit mnoho o vaší povaze.

Co nadělily hvězdy do vínku ženám (ale i mužům) narozeným v prvním dni měsíce?

Vůdce

  • Vůdcovství máte v krvi. Dát si jasný a pevný cíl a toho dosáhnout stůj co stůj – to je vaše heslo! Nesnášíte flegmatiky a polovičatou práci! Možná proto jste výborná ve své profesi a možná i to je důvodem, proč se s vámi občas tak špatně pracuje… Rutina vás nebaví a být na někom závislá? Tak to ani omylem!
  • Dokážete naslouchat – především proto, abyste získala potřebné informace, které později použijete pro své vlastní účely. Jste učenlivá a vzdělání pro vás znamená záležitost, kterou dokážete excelentně využít ve svůj prospěch.
  • Jste vážná, někdy až příliš. To však neznamená, nemáte smysl pro humor. Vtipy sice vyprávět neumíte, zato jste vynikající organizátorka a svými pevnými názory si vytváříte respekt okolí.

Kreativita

  • Přemýšlení je vaším denním chlebem. Mozek pracuje na plné obrátky a vy sršíte nápady a plány. Máte velice silně vyvinutý obchodní instinkt, jste nebojácná a iniciativní. Dařit se vám bude v oblasti financí a bankovnictví, svou tvrdohlavost a neústupnost dobře uplatníte také v politice či právnické oblasti.
  • Dokážete motivovat druhé – z toho vyplývá, že jste výbornou nadřízenou a naopak těžko snášíte, když musíte k někomu vzhlížet. Své přirozené autority se snažte využít, pro mnohé lidi z vašeho okolí jste vzorem.

Vaše slabé stránky

  • Vaše výkonnost je po mentální stránce dokonalá, špatně jste na tom však po stránce fyzické. Naučte se na chvíli vypnout, hodit za hlavu všechny výpočty, plány a kariéru a zasportujte si! Nedostatek aktivního odpočinku může způsobit, že budete podrážděná, nesoustředěná a frustrovaná.
  • Jedničky jsou egoistické, panovačné a rády přehánějí. Pokuste se trénovat empatii.

Láska a vztahy

  • Ženy narozené prvního si velice silně stráží svá přátelství. Důvod je prostý – málokomu totiž důvěřují a pokud se někdo takový najde, nesmírně si toho váží a až úzkostlivě se bojí, že by o drahého přítele mohly přijít. Pokud si vás pustí blíže k tělu, jsou ochotné za vás i dýchat. Podobné je to také s láskou. Milují hluboce, ale jakmile se v někom zklamou, přestanou mu věřit úplně…

Comments are closed.

Scroll To Top