Úterý, 30. dubna , 2024

Smarty.cz slaví desáté narozeniny a otevírá druhou prodejnu v Praze

· K desátým narozeninám si Smarty.cz nadělil novou prodejnu v pražském OC Arkády

· Budování sítě kamenných prodejen je součástí expanze skupiny Smarty BRANDS. po loňské akvizici JRC

· Do roku 2024 vyroste ve spojení značek Smarty.cz a JRC v Česku a na Slovensku zhruba 50 prodejen

arkady

V pátek 3. června otevřelo Smarty v pořadí druhou prodejnu. Po OC Europark v pražských Štěrboholech mohou sortiment chytré elektroniky a gamingu zákazníci najít i v pražském OC Arkády. „Plnohodnotný gaming a chytrá elektronika – to je kombinace, která u nás doposud neexistovala. V nových prodejných najdou lidé na jednom místě to nejlepší ze Smarty.cz i oblíbenou značku JRC s širokou a zavedenou nabídkou pro gaming,“ popisuje synergii značek Petr Syrůček, zakladatel a majitel Smarty Brands.

Prodejna v OC Arkády se otevřela den před desátými narozeninami Smarty.cz. „Dá se říct, že jsme si novou prodejnu nadělili k narozeninám. Je to pro nás symbolické – deset let jsme fungovali téměř výhradně v online prostředí, od letošního roku se zaměřujeme na omnichannel a budujeme síť kamenných prodejen. Chceme být zákazníkovi co nejblíž a nabídnout mu služby, které by v čistě onlinovém prostředí nabídnout nešly, nebo by jejich využití bylo zbytečně složité,“ doplňuje Petr Syrůček.

arkady2

Ke svým desátým narozeninám nabízí Smarty.cz slevu 10 % na vše. Ta poběží od pátku do neděle jak v první otevřené prodejně v OC Europark v pražských Štěrboholech, tak i v nové prodejně v OC Arkády.

V nových prodejnách si můžou zákazníci vybrat a vyzkoušet ty nejnovější hry na PC i konzole, otestovat virtuální realitu, koupit si nový herní merch nebo se s vyškoleným prodejcem poradit, jak co nejlépe na míru sestavit vlastní počítač. Vedle toho si budou moct vyzkoušet nové mobilní telefony nebo se třeba poradit o tom, jak si zařídit chytrou domácnost. Výkup a prodej použitých zařízení, renovace herních nosičů a mnoho dalších unikátních služeb je u Smarty již samozřejmostí.

Na designu nových prodejen spolupracovala skupina Smarty Brands. s Bakof Group. Obchody jsou vizuálně rozdělené na dvě části černou a bílou barvou. Černá část je věnována gamingu od JRC, bílá patří Smarty.cz. Základem je moderní, na první pohled jednoduchý, ale sofistikovaný a graficky čistý design.

Do podzimu chce Smarty.cz otevřít například ještě další prodejny v Praze, dále pak v Olomouci, Hradci Králové nebo v Teplicích. Ke konci roku by mělo fungovat již 10 prodejen po celém Česku. Na slavnostních akcích při otevírání prodejen spolupracuje Smarty.cz se společností Eventsupport.

Komentovat

Váš email nebude zveřejněn. Vyžadované pole jsou označené *

*

Scroll To Top