Úterý, 30. dubna , 2024

Opět jste letos nestihly bazén? Pořád jej můžete dát rodině jako dárek

Každý rok v létě vám partner slibuje, že příští rok už se do toho bazénu konečně pustíte? Pojďte bazén postavit chytře – na podzim. Právě podzim je totiž ideální na stavbu bazénu. A ještě jej můžete dát rodině jako vánoční dárek.

Koupací sezóna pod zastřešeným bazénem začíná už v květnu. Je přitom jen málo pravděpodobné, že se do jeho stavby pustíte hodně brzy na jaře, abyste si s rodinou užili skutečně celou koupací sezónu. Ideální dobou na budování bazénu je proto podzim.

Do kdy se dá pracovat na stavbě bazénu?

Určitě během celého podzimu. Nevadí ani drobnější občasné mrazy. Obvykle se dříve než v lednu neobjevuje dlouhodobý pokles teplot hlouběji pod nulu. Výhodou je, že právě na podzim nejsnadněji seženete stavební firmu na přípravné práce. Pokud ji začnete shánět na jaře nebo začátkem léta, jsou termíny již obsazeny. Někdy i na několik měsíců dopředu.

Na podzim pořídíte bazén mnohdy se slevou

Další výhodou budování bazénu na podzim je možnost využití různých podzimních výprodejových akcí či akčních slev. Prodejci bazénů mají méně zákazníků, tak lákají na slevy. Někdy vyprodávají skladové zásoby. Často třeba pořídíte za zlomek ceny starší modely bazénového příslušenství. Prostě teď je ten správný čas myslet na bazén.

Postavit a napustit – dříve než bude opět kvůli suchu zákaz napouštění bazénů

I to je jedna z velkých výhod výstavby na podzim. Znalí totiž vědí, že se bazén na zimu nevypouští a voda v něm trvale zůstává. Odpouští se pouze malé množství vody. Klidně tedy lze bazén napustit už na podzim a mít jej na příští sezónu již nachystaný. Když budou jiní řešit nedostatek vody ve studních a zákaz v obci napouštět bazény, vy budete mít vystaráno.

Bazény BENEFIT

Jak si vybrat bazén? Ideálním je ten, který zapustíte do země a zastřešíte. Samozřejmostí je veškeré profi příslušenství, od filtrace, až po vyhřívání vody v bazénu. Avšak to pořád ještě neznamená, že budete mít šťastnou ruku při výběru bazénu. Určitě vás však nezklame nový hit firmy Albixon, kterým je bazén BENEFIT. Je to moderní bazén ve skvělém designu, jenž je navíc velice šetrný k životnímu prostředí. Jeho provoz je ekonomický, s minimální spotřebou vody a téměř bezúdržbový. Zvládnete jej dokonce svépomocí zazimovat.

Comments are closed.

Scroll To Top