Úterý, 30. dubna , 2024

Nápojové automaty a kávovary jsou stále populárnější. Proč byste je měli pořídit do firmy i vy?

Po celém světě se denně vypije desítky milionů šálků kávy. Teplý nápoj z upražených bobulí kávovníku se těší velké popularitě, neboť má povzbuzující účinky, zvyšuje soustředěnost organismu a zlepšuje náladu. V následujících řádcích si prozradíme, proč by neměl kávovar chybět na žádném pracovišti.

Jaké účinky má kofein na lidský organismus?

Káva obsahuje kofein a jeho přemíra může vyvolat negativní účinky. Maximální denní doporučená dávka je šest šálků. Káva může odstranit některé zdravotní potíže. Doporučuje se lidem s nízkým tlakem a astmatikům.

Spousta lidí začíná den horkým šálkem dobré kávy. Pravidelní konzumenti ocení přítomnost kávovaru na pracovišti, protože kofein zlepší koncentraci, zvýší výkon a zajistí pohodu na pracovišti. Nejběžnější je takzvaná turecká káva, ale existuje řada dalších druhů. Pozitivních účinků kofeinu docílíte pouze v případě, že investujete do kvalitní kávy.

Kávovar na pracovišti

Navštěvovat kavárny během pracovní doby si může dovolit jen málokdo. Alternativním řešením jsou nápojové automaty, které nachází uplatnění ve velkých prostorech i malých kancelářích. Produkují různé druhy kvalitní kávy a pro odpůrce kofeinu je připravena horká čokoláda.

Pakliže si potrpíte na kvalitě, uspokojí vás kávovar na kapsle. Je určený především do malých firem a soukromých kanceláří. Kávové kapsle zhotoví nápoj, na který máte zrovna chuť. V nabídce je pestrá škála variací – extra silná, silná, bez kofeinu, jemná a další.

Nápojové automaty Fontana

Na tuzemském trhu řadu let působí společnost Fontana. Její produktové portfolio zahrnuje nápojové automaty, různé druhy kávovarů, výdejníky pramenité vody a další. Kompletní nabídku můžete zhlédnout na stránkách www.fontana.cz.

Comments are closed.

Scroll To Top