Úterý, 30. dubna , 2024

4 podmanivé filmy pro romantické večery

people-3281583_640

Plánujete romantický večer s nádechem erotiky a přemýšlíte, na jaký film se podívat? Inspirujte se výběrem podmanivých filmů, které jsou eroticky laděné a příjemně vás navnadí na pokračování například s partnerem v posteli? Užijte si pořádnou dávku vzrušení.

1) 9 a půl týdne

Příběh vypráví o rozkoši a vášni, která si žije svým vlastním životem. Hlavní představitelkou je žena, která vlastní uměleckou galerii a pouští se do vztahu s mužem, který ji v milostné rovině učí a ukazuje to, co doposud nepoznala. Nechává se svádět, užívá si slast, kterou nikdy dřív nezažila a absolutně se svému protějšku odevzdává. Otázkou však zůstává, jestli je to láska nebo jen erotická přitažlivost. A kam až takové náhodné setkání může vést? Užijte si napínavý film plný slasti, který vás navnadí na podobnou rozkoš.

2) Nymfomanka

Velmi otevřeným, místy až šokujícím snímkem je film Nymfomanka. Můžete vidět dámské kalhotky padající k zemi, stejně jako pánské trenýrky, které se na mužích dlouho nezdrží. Divoké fantazie, kterou jsou realizované a také silné emoce, kterými je film propleten si jistě užijete. Hlavní hrdinka Joe vám udělá průvodce svým dospíváním. Pokud vás Nymfomanka zaujme, tak si můžete užít i její druhý díl, který vám dovolí nahlédnout na slast, kterou zažívá již zralá žena.

3) Sekretářka

Film vypráví o mladé a citlivé dívce, která si najde práci sekretářky. Její šéf však zjistí, že jeho nová asistentka trpí masochistickými sklony. On sám je sadista a tak už zbývá jen jeden krok ke společné slasti. Jeden druhého přitahují a zanedlouho se naplno oddají svým touhám. Zaujme vás příběh, který má velmi zajímavý děj. Film je propracovaný a ukazuje, jak se mohou i lidé s určitými úchylkami bezmezně přitahovat. I přes téma sado-masochismu je snímek jemným a svěžím filmem, který dosáhl mnoha ocenění. Vkusné erotické scény a decentní humor jeho oblíbenost jen podtrhují.

4) Barva noci

Starším, ale stále oblíbeným a kvalitním snímkem je film Barva noci. Zaujme vás Bruce Willis v hlavní roli. Ten hraje psychologa Billa, který utrpí trauma, když jedna z jeho pacientek spáchá sebevraždu a zabije se skokem z okna jeho ordinace. Zajímavé je, že pohled na její tělo v zářivě zelených šatech mu způsobí psychosomatickou barvoslepost, která by měla trvat jen dočasně. Psycholog Bill odjede za svým kamarádem, také psychologem Moorem. Ten je však záhy zavražděn a podezření padá na Billa a na Moorovi pacienty. V tuto chvíli začíná spletitý příběh hledání vraha, okořeněný milostnou zápletkou Billa a tajemné dívky Rose. Film si užijete, i když jsou erotické scény částečně zahalené, dámské a pánské spodní prádlo zůstává na těle a spousta nahoty je ukázána jen v náznacích. Přesto je film napínavý a dráždivý.

Comments are closed.

Scroll To Top