Čtvrtek, 28. března , 2024

Tajemství numerologie – čísla 1-3

numerologie

numerologie, Autor obrázku: marioalej2000

Také svému datu narození nepřikládáte žádný význam? To byste ale měla! Čísla, které tvoří datum vašeho narození, jsou totiž tak trochu kouzelná… Skrývají totiž informace o vaší povaze a charakteristických vlastnostech…

Ponořte se s námi do tajů numerologie a zjistěte, co vám nadělil čas, ve kterém jste se narodila. Víme, jak na to!

Číslo své základní životní vibrace zjistíte za pomoci jednoduché matematiky.

Jak na to:

Dejme tomu, že jste se narodila 12. 7. 1970. Nyní sečtěte všechny číslice mezi sebou. Číslo, které vám vyjde, je vaším osobním číslem.

V případě, že vám vyjde dvojciferné číslo, číslice mezi sebou také sečtěte.

1+2+7+1+9+7+0 = 27 = 2+7 = 9. Vaše osobní číslo je tedy 9.

Vaše charakteristika

Životní číslo 1 – pokud jste vlastníkem jedničky, máte dánu do vínku ambicióznost a vnitřní sílu. Hýříte tvůrčími nápady a máte ráda všechno nové, moderní, nevšední. Své ambiciózní sny neváháte přeměnit v realitu už v raném věku. Na své okolí můžete působit poněkud namyšleně. Kdo vás však zná, dobře ví, že pod navenek neoblomnou maskou skrýváte citlivé a otevřené srdce.

Životní číslo 2 – dvojka je synonymem pro jemnost a zdrženlivost. Lidé, mající ve znaku dvojku, bývají tichými, zato však vlídnými společníky. Nejsou rádi středem pozornosti, proto se raději drží v ústraní a v práci plní většinou funkci podřízeného. Na druhou stranu však vynikají svou mírumilovností a přátelskou povahou. Jsou proto v kolektivu velice oblíbeni.

Životní číslo 3 – trojka je číslem štěstí a šťastní jsou ti, kteří ji nosí. Bývají totiž nejen sebevědomí, ambiciózní, sečtělí a pracovití, ale především velice kreativní. Díky své tvůrčí duši se mohou uplatnit v zajímavých uměleckých oborech. Jejich charisma je nepřehlédnutelné, což z nich dělá nesmírně přitažlivé lidi.

Comments are closed.

Scroll To Top