loading
Přidat k oblíbeným Sdílej na Twitter Sdílet na Facebooku

Hlavní stránka » Fórum » JINÉ » Výklad z karet

Výklad z karet

pirátka

pirátka: Výklad z karet. Neznáte prosím nějakou dobrou kartářku z Prahy, kterou byste mi mohly doporučit? Několikrát jsem už u kartářky byla - dokonce i u jedné velice slavné - a musím říct, že moje zkušenosti nejsou nic moc. :-( Tak jsem třeba neměla štěstí, nebo jsme si nějak nesedly... Ráda bych to ale ještě zkusila.
Díky za doporučení.
20 květen, 2010 o 15:58 Odpovědět

moni
moni: Ahoj pirátko. Já se zrovna za pár dní k jedné chystám. Doporučila mi jí kamarádka, která ji má taky doporučenou od kamarádky... Tak snad bude dobrá. Dám vědět. I když si myslím, že je opravdu individuální, jestli ti ta která kartářka bude vyhovovat nebo ne. Už jsem byla 2x u kartářky, kterou mi kamarádka doporučila a byla z ní nadšená, ale mě prostě nesedla. Tak uvidím tentokrát.

29 listopad, 2010 o 15:09 Odpovědět
moni
moni: Tak jsem byla u kartářky a musím říct, že takovou jsem ještě nezažila! :-) 2 hodiny si se mnou povídala, dělala různé barevné čáry na papír, vykládala karty, pálila svíčky.... a pořád povídala a povídala. Takový detaily ohledně mojí budoucnosti, že mám opravdu problém uvěřit tomu, že by to mohla být pravda!
Tak uvidím, jestli se některé věci co říkala splní. A jestli jo, no tak je fakt neuvěřitelná! No a mě čeká docela pěkná budoucnost. :-)
Ale stejně - já to beru s rezervou a myslím, že si člověk musí dát pozor, aby nespadl do toho, že za něj kartářka bude rozhodovat, co v životě dělat a co ne.
17 prosinec, 2010 o 13:57 Odpovědět
ela
ela: Hlavně to musíte brát s rezervou. Já mám kamarádku, která si snad už ani nedojde na záchod [:-D] , aniž by před tím nešla za kartářkou. Myslím, že se to nesmí přehánět a moc se k tomu upínat. Každý svého štěstí strůjce.... :-)
21 prosinec, 2010 o 10:23 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: Ja som bola u kartarky viac krat ale splnil sa mi len rodinny dom, nic viac.

Vtedy mi povedala, ze v korunach stromu vidi rodinny dom. Ja som sa zasmiala a povedala som jej, ze to je riadna blbost a dnes v nom byvam.

Ale kartarky uz nevyhladavam, skratka im nejako neverim...
22 prosinec, 2010 o 13:56 Odpovědět
Julie
Julie: Ony většinou z tebe tak nějak nenápadně vytáhnou, co si přeješ a tak a pak něco z toho dají do předpovědi, abys byla spokojená... :-) Tedy aspoň takový mám pocit. Vždycky tam byla nějaká super práce, cestování, skvělej chlap.... Párkrát jsem byla, ale beru to spíš jako zábavu, než že bych tomu moc věřila. A když se to náhodou vyplní, tak je to super. :-)
28 prosinec, 2010 o 09:55 Odpovědět
Kamila Hálková
Kamila Hálková: @pirátka
Až sem zase někdo dojde, tak musím říct, že kartářky znám, u pár jsem i byla, ale nejlepší byl kartář, dost jsem byla udivená, jak přesnej byl a co všechno řekl se pak vyplnilo [;-)] Je z Prahy, jmenuje se Dominik, kontakt se dá najít na netu, nechci mu tu dělat reklamu. Znám ho i časopisu, kde jsem ho párkrát viděla.
24 leden, 2012 o 14:38 Odpovědět
Jardik
Jardik: Lidi vzpamatujte se. To jste se ve škole nic nenaučili? Proč lezete k okultistům, když dostáváte materialistickou a Darwinovskou školu?! Žádná křišťálová koule ani kartářka žádnou budoucnost vyvěštit nedokáže! Víte o tom, že když věříte kartářkám apod., dostáváte se na půdu okultismu, před nímž varuje Bible?! Takže jste panbíčkáři?! Ano, ti středověkozpátečničtí pánbíčkáři!!!!!! Nestydíte se?! Copak už nevíte, že víra je berlička pro slabochy? Že víra je nástroj k ovládání hlupáků a nesvéprávných ubožáků?!
26 Únor, 2012 o 07:52 Odpovědět
alice
alice: Ale, ale, snad nebude tak zle. Člověk musí v něco věřit. Nemusí být hned pánbíčkář. [(roll)]
30 duben, 2012 o 12:43 Odpovědět

Copyright 2012. Zaria.cz | Krása, Móda, Zdraví, Těhotenství, Děti, Fórum ženy. All rights reserved.