loading
Přidat k oblíbeným Sdílej na Twitter Sdílet na Facebooku

Rýma

Mimi

Mimi: Ahojky,
stále se trápím rýmou, nevíte co na to? Nějaký možná přírodní nebo nedráždící lék na rýmu?
Myslím něco jako Sterimar, Physiomer nebo Mar? Slyšeli jste o tom nebo používáte je? Díky za odpověď
19 Únor, 2011 o 19:52 Odpovědět

kakala
kakala: Ahojky,
mám dobrou skušenost s Physiomerem.Je to 100%mořská voda, takže můžeš používat nepřetržitě, není návykový. Pomohl mi i na podrážděnou sliznici po Olynthu. Krásně se zklidnila. Dokonce mi Physiomer doporučila i má lékařka. [;-)]
22 Únor, 2011 o 17:26 Odpovědět
Mimi
Mimi: No o Olyntu mi ani nemluv, už bych si ho do nosu nestříkla ani náhodou. Dokonce se může používat jen pár dní myslím. Takže říkáš, že Physiomer je dobrý jo? Tak já ho vyzkouším díky za radu
22 Únor, 2011 o 17:41 Odpovědět
Angellii
Angellii: Já těm chemikáliím moc nevěřím, protože mi pořád jenom podráždí dýchací cesty a mám to ještě horší. Takže, když chytnu rýmu, tak se napařuji - horká voda a dávám si tam bylinky, mořskou sůl nebo větrovou přírodní mast. Takže já už to mám vychytaný, protože za dva dny je vždycky po rýmě.
12 březen, 2011 o 17:27 Odpovědět
klarkarom
klarkarom: kup si kvetinu rýmovník. Majú ju príbuzní a fakt im pomáha
20 září, 2011 o 11:29 Odpovědět

Copyright 2012. Zaria.cz | Krása, Móda, Zdraví, Těhotenství, Děti, Fórum ženy. All rights reserved.