nancy_1: @moni ja som nikdy nemala na chudnutie ziadne prasky, tabletky. Mala som vsak naplaste TY-JI alebo tak nejako sa to volalo a vobec mi nezabrali. Vobec som neschudla.
Najlepsi recept na chudnutie je cvicenie. Ja milujem jest kadejake nezdrave jedla ale ked pravidelne cvicim, nie je zo mna aspon ziadna gulicka..
19 prosinec, 2010 o 14:13 Odpovědět
Prášky na hubnutí

moni: Prášky na hubnutí. Neznáte někdo prosím nějaké účinné prášky na hubnutí? Blíží se léto a nedokážu se přinutit cvičit. :-(
20 květen, 2010 o 15:10 Odpovědět

ela: Moni ja bych ti taky prášky nedoporučila.... buď nefungují nebo to jsou pěkný dryáky.... takže cvičit a cvičit a cvičit.... No a když cvičíš a vydáváš energii, tak můžeš i občas zahřešit v jídle. .-) No já teď přes Vánoce budu v posilovně asi každý den.... :-)
21 prosinec, 2010 o 10:16 Odpovědět
21 prosinec, 2010 o 10:16 Odpovědět

Julie: Já bych do prášků už taky nešla. Jednou jsem je díky kamarádce vyzkoušela. Brala jsem je 3 dny - bušilo mi srdce, lítala jsem všude jak šílená.... všechno bylo takový zrychlený a neměla jsem z toho vůbec dobrej pocit. Po těch 3 dnech jsem se na to vykašlala. Jak píše Ela - kdo ví, co v tom je a co to s tělem dělá... A navíc to určitě bude jen krátkodobé řešení.
28 prosinec, 2010 o 09:58 Odpovědět
28 prosinec, 2010 o 09:58 Odpovědět