loading
Přidat k oblíbeným Sdílej na Twitter Sdílet na Facebooku

Hlavní stránka » Fórum » Zdraví, krása a móda » Nákup na internetu

Nákup na internetu

moni

moni: Nákup na internetu. Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jestli při nákupu na internetu používáte bankovní kartu a jaké máte zkušenosti? Já jsem zatím používala jen platbu na dobírku, ale to pak musím myslet na to, abych měla u sebe dost peněz, až objednávka přijde. Ale přijde mi riskantí dávat někam své číslo karty. :-( Asi jsem sto let za opicema, co? :-) Předem děkuji za názory.
20 květen, 2010 o 15:15 Odpovědět

Ganka
Ganka: Dámy, hledáte-li kvalitní, ručně vyráběnou krásnou bižuterii za opravdu nízké ceny, tak jedině na www.ibizuterie.xf.cz
07 srpen, 2010 o 13:15 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: @moni ja bezne nakupujem cez net. Baby mi posielaju ich cisla uctov a ja im posielam peniazky. Nikdy sa mi nestalo, ze by mi tovar neprisiel. Treba si len na to nejako zvyknut.
10 listopad, 2010 o 22:51 Odpovědět
moni
moni: Tak jsem to už taky vyzkoušela. Je to bomba. :-) Jen teď budu asi víc utrácet. A ani při tom nemusím vylézt z domova. :-)
25 listopad, 2010 o 10:47 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: @moni super pocit, nakupovat s vylozenymi nozkami, vsak?

25 listopad, 2010 o 19:32 Odpovědět
moni
moni: Je to paráda. Nemusím lítat po obchodech a shánět složitě co potřebuju, ale v klidu si nakoupím přes internet za pár minut. No ve finále tedy asi utratím víc... :-) , ale užiju si to dvakrát - jednou, když to vybírám přes internet a pak podruhé, když mi balíček dorazí domů. :-)
29 listopad, 2010 o 15:03 Odpovědět
moni
moni: Tak musím říct, že jsem tomu nakupování přes internet docela propadla. Hlavně je teď řada slevových serverů, které nabízejí bombastické slevy a těm voucherům se prostě nedá odolat! A zaplatit kartou je prostě to nejrychlejší a nejjednodušší řešení. Tak už pár voucherů doma mám a už se těším, jak si po novém roce vyrazím na levně nakoupené masáže, kosmetiku, večeři.... :-)

17 prosinec, 2010 o 14:02 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: @moni super pocit, vsak? Nakupovanie s vylozenymi nozkami....

Aj ja to milujem.
Jedine co cez internet neobjednavam su topanky. Aj tie som uz mala hodene v kosiku, no pre istotu som kosik vyprazdnila. Reklamovanie a vymienanie pre nespravnu velkost je otravne, nemam to rada.
Dnes nam akurat priviezol kurier svietidla a jedno nesvieti. Tak sups.... zabalit a cakat znovu na kuriera a vymenu svietidla. Ani nakupy cez internet nezarucia pohodlne a bezproblemove nakupovanie....
Zial, stat sa moze....
28 prosinec, 2010 o 16:33 Odpovědět
angelika
angelika: Je to paráda! Pokrok doby se nezapře! Já teďka nakupuji pravidelně a poradila bych vám, ať první nákup v novém e-shopu uděláte na dobírku (máte jistotu, že zaplatíte až to přijde). Když už nakupuji podruhé nebo pravidelně, tak už vím, že e-shop je kvalitní, tak jsem ráda, že ušetřím těch 30 Kč - 50 Kč za dobírku. A hlavně ty ceny. To se ani někdy nedá srovnávat.
09 březen, 2011 o 18:03 Odpovědět
Fanka
Fanka: nejlepší je nakupování přes paypal kartou,transakce je autorizovaná...nejčastěji zde: www.asijskamoda.cz hadříky za pár korunek,tak vždycky velký balíček :-)
21 březen, 2011 o 11:11 Odpovědět
klarkarom
klarkarom: nakupovanie na internete je veľmi pohodlné
29 listopad, 2011 o 11:21 Odpovědět

Copyright 2012. Zaria.cz | Krása, Móda, Zdraví, Těhotenství, Děti, Fórum ženy. All rights reserved.