loading
Přidat k oblíbeným Sdílej na Twitter Sdílet na Facebooku

Hlavní stránka » Fórum » Láska, vztahy a sex » Manžel mojí kamarádky

Manžel mojí kamarádky

Julie

Julie: Manžel mojí kamarádky. Ahojte,
stala se mi taková nepříjemná věc - manžel mojí kamarádky se mě snažil "sbalit". A já teď nevím, jestli jí to mám říct nebo ne. :-(
Co byste poradily?
Díky.
20 květen, 2010 o 15:55 Odpovědět

vajava
vajava: Ahoj, řekni jí to. Jestli je to dobrá kamarádka tak to pochopí a třeba prozře a najde si někoho lepšího než má. [(redface)] [(redface)]
16 srpen, 2010 o 22:17 Odpovědět
moni
moni: No já bych jí to asi taky řekla. Ale o tom, jestli si najde někoho lepšího bych asi pochybovala... [:-(] Připadá mi, že dneska se už věrnost nenosí.
23 srpen, 2010 o 14:28 Odpovědět
Julie
Julie: No tak jsem jí to radši neříkala.... Nějak jsem nenašla odvahu. Od té doby to už znovu neudělal a teď už je stejně hloupý, abych s tím za ní přišla. Navíc to vypadá, že jim to momentálně docela funguje. Tak to radši nechám tak...
25 listopad, 2010 o 10:26 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: @Julie dobre si spravila.
Ani ja by som jej to nepovedala.
Skor by som vysvetlila tomu jej frajerovi a tvojmu kamaratovi ake velke stastie ma pri sebe.
Ale.... mne sa stalo toto iste, len u nas z toho bol sexik v trojke. Moja kamaratka o tom nevie. Dnes uz je to minulost, kamarat je teraz stastny, verny svojej laske a tesia sa z maleho synceka. Bol to len taky ulet..
19 prosinec, 2010 o 14:07 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: @Julie dobre si spravila.
Ani ja by som jej to nepovedala.
Skor by som vysvetlila tomu jej frajerovi a tvojmu kamaratovi ake velke stastie ma pri sebe.
Ale.... mne sa stalo toto iste, len u nas z toho bol sexik v trojke. Moja kamaratka o tom nevie. Dnes uz je to minulost, kamarat je teraz stastny, verny svojej laske a tesia sa z maleho synceka. Bol to len taky ulet..
19 prosinec, 2010 o 14:07 Odpovědět
ela
ela: Jůůůůů..... závidím. .-)
A nepřipadá ti teď divné, když si třeba všichni čtyři někam vyrazíte? Já bych asi moc nevěděla, jak se chovat. Hlavně k té kamarádce...
21 prosinec, 2010 o 10:12 Odpovědět
ela
A nepřipadá ti teď divné, když si třeba všichni čtyři někam vyrazíte? Já bych asi moc nevěděla, jak se chovat. Hlavně k té kamarádce...
ela
nancy_1
nancy_1: @ela my sa dnes uz s nimi malo stretavame. Bol to len taky letny ulet, vsetko je uz za nami.
Ale keby sme sa stretavali castejsie, musela by som sa veru prekonavat. To hej.
22 prosinec, 2010 o 13:48 Odpovědět
Julie
Julie: Tak to je fakt dobrý. :-) No já bych na to odvahu asi neměla. Možná se ale nevídáte díky tomu, co se stalo... :-(
23 prosinec, 2010 o 10:33 Odpovědět

Copyright 2012. Zaria.cz | Krása, Móda, Zdraví, Těhotenství, Děti, Fórum ženy. All rights reserved.