loading
Přidat k oblíbeným Sdílej na Twitter Sdílet na Facebooku

Kruhy pod očima

ela

ela: Nemáte někdo nějaký dobrý a fungující tip na to, jak se zbavit kruhů pod očima? Více či méně je mám pořád, ať jsem unavená nebo odpočinutá.... :-( Díky.
28 prosinec, 2010 o 10:33 Odpovědět

nancy_1
nancy_1: @ela vyskusaj kremik od La Prairie cellular revitalizing eye gel. Je to krem proti opuchom. Ja ho mam, no nepouzivam ho sice pravidelne ale efekt je vidiet a to je podstatne. Je sice drahsi ale stoji zato.
28 prosinec, 2010 o 16:12 Odpovědět
ela
ela: Děkuji nancy za tip. Mám jen otázku - kde ho kupuješ a přibližně za kolik? Když se dívám na internet, tak se ceny pohybují od 1900 Kč do 3321 Kč! To je opravdu obrovský rozdíl! Tak jen nevím, jestli ten za 1900,- nejsou nějaký podvodníci a krém třeba není falešnej.
03 leden, 2011 o 11:08 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: @ela mne ho predala kozmeticka s nejakou zlavou. On je drahy, vela zien si ho nosi zo zahranicia. Je tam obrovsky cenovy rozdiel.
Napr. znama si ho priniesla z Dubaja o 55 percent lacnejsii ako sa predava u nas.
Ako je to mozne? Ja uz tomu nerozumiem.

11 leden, 2011 o 21:20 Odpovědět
Roxana
Roxana: Já s otoky bojuji už léta, asi to má člověk dáno geneticky, ale co mi vždy zabere je kombinace dobré oční masky s oční mikromasáží, musí se jít minimálně 5x a cena se pohybuje kolem 250 Kč za ošetření. Z těch masek je výborná křišťálová maska od Victoria Beauty a okurkové polštářky od Skinlite, vše kupuji na netu do stovky.
10 duben, 2011 o 16:19 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: @Roxana dik za tip, mrknem nato a mozno aj vyskusam. Vyzera to dobre aspon takto z prispevku.
10 duben, 2011 o 21:41 Odpovědět
klarkarom
klarkarom: nepomáha mi to. Nemáte ešte iný tip?
02 listopad, 2011 o 15:37 Odpovědět
KattS
KattS: Existuje krém na oční okolí od Oriflame, četla jsem na jednom blogu recenzi a paní píše, že je moc dobrý, že používá už několikátý.
11 duben, 2012 o 17:25 Odpovědět

Copyright 2013. Zaria.cz | Krása, Móda, Zdraví, Těhotenství, Děti, Fórum ženy. All rights reserved.