nancy_1: Ahoj, ja nosim gelove nechty uz takmer 11 rokov.
Pokojne sa pytaj, ked budem vediet rada ti poradim.
Gelove nechty su krasne, leskle, flexibilne a odolne voci narazom.
To, ze si poskodzujes svoje nechty, s tym sa netrap! Nechtiky ti aj tak stale odrastaju...
10 listopad, 2010 o 22:48 Odpovědět
Gelové nehty

Julie: Gelové nehty. Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti s gelovými nehty? Ráda bych si je nechala udělat, ale bojím se, že si zničím svoje. Poraďte prosím. Díky.
20 květen, 2010 o 15:50 Odpovědět

Julie: Děkuju nancy za odpověď. :-) 11 let - to je fakt dlouho. Tak já do toho půjdu a vyzkouším to. Snad to chvilku vydrží a hned si je nezničím. Takhle jsem si jednou nechala udělat na moje nehty francouzskou manikůru a už druhý den se mi začala olupovat a musela jsem si nehty odlakovat. Nemám moc chuť trávit 2 hodiny u manikérky a druhý den z toho nic nemít.
Je možné s gelovými nehty normálně fungovat? Mýt nádobí, jít do posilovny, ....?
Nemáte někdo zkušenost s kvalitou vietnamských nehtových salonů? Je jich v Praze docela dost a mám jeden kousek ode mne a nemusí se tam čekat.
25 listopad, 2010 o 10:23 Odpovědět
Je možné s gelovými nehty normálně fungovat? Mýt nádobí, jít do posilovny, ....?
Nemáte někdo zkušenost s kvalitou vietnamských nehtových salonů? Je jich v Praze docela dost a mám jeden kousek ode mne a nemusí se tam čekat.
25 listopad, 2010 o 10:23 Odpovědět

Julie: Nancy - ptala jsi se prosím své nechtarky? Vajava má dobrou zkušenost, tak to taky vyzkouším. Ale názor odbornice by mě taky zajímal. I když pro ní to bude asi konkurence, tak to moc doporučovat nebude.
Pořád se chystám, že to vyzkouším, ale teď před Vánocema, když musím dělat spoustu věcí (cukroví, úklid....), tak se mi do toho moc nechce. Asi to nechám po svátcích... :-)
23 prosinec, 2010 o 10:36 Odpovědět
Pořád se chystám, že to vyzkouším, ale teď před Vánocema, když musím dělat spoustu věcí (cukroví, úklid....), tak se mi do toho moc nechce. Asi to nechám po svátcích... :-)
23 prosinec, 2010 o 10:36 Odpovědět
nancy_1: @Julie uplne mi to vypadlo, nepytala som sa. 7.1. idem znovu, opytam sa.
Ja moc k Vietnamcom nechodim ale ked tam sem-tam zabludim, nevidim tam robit nechtiky. Dokonca sme boli minuly tyzden aj u Vas v Cechach a tiez som tam Vietnamky nevidela modelovat nechty.
25 prosinec, 2010 o 22:08 Odpovědět
Ja moc k Vietnamcom nechodim ale ked tam sem-tam zabludim, nevidim tam robit nechtiky. Dokonca sme boli minuly tyzden aj u Vas v Cechach a tiez som tam Vietnamky nevidela modelovat nechty.
25 prosinec, 2010 o 22:08 Odpovědět