loading
Přidat k oblíbeným Sdílej na Twitter Sdílet na Facebooku

Gelové nehty

Julie

Julie: Gelové nehty. Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti s gelovými nehty? Ráda bych si je nechala udělat, ale bojím se, že si zničím svoje. Poraďte prosím. Díky.
20 květen, 2010 o 15:50 Odpovědět

nancy_1
nancy_1: Ahoj, ja nosim gelove nechty uz takmer 11 rokov.
Pokojne sa pytaj, ked budem vediet rada ti poradim.
Gelove nechty su krasne, leskle, flexibilne a odolne voci narazom.
To, ze si poskodzujes svoje nechty, s tym sa netrap! Nechtiky ti aj tak stale odrastaju...

10 listopad, 2010 o 22:48 Odpovědět
Julie
Julie: Děkuju nancy za odpověď. :-) 11 let - to je fakt dlouho. Tak já do toho půjdu a vyzkouším to. Snad to chvilku vydrží a hned si je nezničím. Takhle jsem si jednou nechala udělat na moje nehty francouzskou manikůru a už druhý den se mi začala olupovat a musela jsem si nehty odlakovat. Nemám moc chuť trávit 2 hodiny u manikérky a druhý den z toho nic nemít.
Je možné s gelovými nehty normálně fungovat? Mýt nádobí, jít do posilovny, ....?
Nemáte někdo zkušenost s kvalitou vietnamských nehtových salonů? Je jich v Praze docela dost a mám jeden kousek ode mne a nemusí se tam čekat.
25 listopad, 2010 o 10:23 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: @Julie ano, bezkaj do toho! Urcite budes spokojna s gelovymi nechtikami. Lak ti na nich vydrzi ozaj dlho, 2 tyzdne. Ja s nechtikmi urobim uplne vsetko a to ich nemam najkratsie. Piacia sa mi skor hranate a dlhsie nechty.
25 listopad, 2010 o 19:31 Odpovědět
Julie
Julie: Díky za informace. Určitě je vyzkouším a napíšu... :-)
01 prosinec, 2010 o 11:44 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: @Julie nech si spokojna s novymi nechtikmi!
Dnes je aj velmi tazke najst dobru nechtarku.

02 prosinec, 2010 o 11:40 Odpovědět
Julie
Julie: A co si myslíš Nancy o těch vietnamských salonech? Vyzkoušela jsi je někdy? Určitě je na Slovensku máte taky. :-)
06 prosinec, 2010 o 16:56 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: @Julie o vietnamskych salonoch som nikdy nepocula. Neviem o nich vobec nic. Myslim, ze u nas ani nie su ale nie som si celkom ista.
Co to ma byt? Maju mat aj nejake ine technologie?
Skusim sa v piatok spytat mojej nechctarky a dam ti vediet.

06 prosinec, 2010 o 22:12 Odpovědět
vajava
vajava: Ahoj Julie, asi před týdnem jsem si nechala udělat gelové nehty a právě ve vietnamském nehtovém salónu a nemůžu si je vynachválit. Určitě mají lepší cenu než v normálním salónu a udělají to stejně. Tak to určitě vyzkoušej.
08 prosinec, 2010 o 22:55 Odpovědět
Julie
Julie: Nancy - ptala jsi se prosím své nechtarky? Vajava má dobrou zkušenost, tak to taky vyzkouším. Ale názor odbornice by mě taky zajímal. I když pro ní to bude asi konkurence, tak to moc doporučovat nebude.
Pořád se chystám, že to vyzkouším, ale teď před Vánocema, když musím dělat spoustu věcí (cukroví, úklid....), tak se mi do toho moc nechce. Asi to nechám po svátcích... :-)
23 prosinec, 2010 o 10:36 Odpovědět
nancy_1
nancy_1: @Julie uplne mi to vypadlo, nepytala som sa. 7.1. idem znovu, opytam sa.
Ja moc k Vietnamcom nechodim ale ked tam sem-tam zabludim, nevidim tam robit nechtiky. Dokonca sme boli minuly tyzden aj u Vas v Cechach a tiez som tam Vietnamky nevidela modelovat nechty.

25 prosinec, 2010 o 22:08 Odpovědět

Copyright 2012. Zaria.cz | Krása, Móda, Zdraví, Těhotenství, Děti, Fórum ženy. All rights reserved.