Čtvrtek, 18. dubna , 2024

Tajemství numerologie – čísla 4-9

numerologie

numerologie, Autor obrázku: marioalej2000

Životní číslo 4 – čtyřka symbolizuje peníze. Majitelé tohoto čísla jsou většinou výbornými investory, kteří dokáží svůj majetek nejen nahromadit, ale také velice snadno rozmnožit. Jsou to zkrátka rození finančníci. S citem pro peníze je spojen také fakt, že bývají velice opatrní, podezřívaví, rozvážní a mnohdy mají sklony k melancholiím a hloubavosti.

Životní číslo 5 – lidé, jejichž výsledným číslem je pětka, jsou především draví. Jejich dobrodružná povaha jim nedovolí setrvat na jednom místě, natož pak žít v rutinně a stereotypu. Touží po tom být stále aktivní. Pohyb a nové zkušenosti jim dávají sílu a pocit moci. To je to, co je žene neustále dopředu. Proto si také vytyčují hned několik cílů, za nimiž jdou hlava nehlava, i když si jejich okolí nevěřícně ťuká na čelo.

Životní číslo 6 – šestka v sobě ukrývá radost a pokoru. Lidé, mající ji jako své životní číslo, bývají skromní a přátelští. Jejich největší radostí je život. Odhodlaně bojují za spravedlnost, inklinují k rodině a domovu, mají rádi tradice a spolehlivost. Dokáží snadno přistupovat na kompromisy. Ve vztahu se však často stávají tím, kdo se podřizuje do takové míry, až se stane závislým na svém protějšku.

Životní číslo 7 – sedmička je magické číslo, není proto divu, že jeho majitelé bývají tajemní a hloubaví. Láká je vše, co voní záhadou. Často jsou k vidění se zasněným výrazem, jak melancholicky koukají kamsi do dálky. Mají bohatou fantazii a často utíkají od reality do svých vlastních světů. Sedmička v sobě ukrývá také plodnost, něhu, citlivost a dobrotu – a tyto pozitivní vlastnosti nechybějí ani jejím nositelkám.

Životní číslo 8 – toto osobní číslo vlastní lidé, jejichž charakter je velice složitý. Jsou to velicí individualisté, mají rádi svůj klid, ve kterém mohou přemýšlet. Jejich vůle je natolik pevná, že většinou dokáží vše, co si zamanou. Ve vztazích je však čekají mnohé komplikace. Právě kvůli sklonu k samotářství neradi dělají ústupky a nechtějí, aby jim někdo nabourával jejich klid. Osmička probouzí v člověku velké technické nadání.

Životní číslo 9 – nositelé tohoto čísla jsou velkými bojovníky – ať už za spravedlnost, práva či za sebe samé. Jsou rozhodní, aktivní a chtějí-li něčeho dosáhnout, jdou doslova hlavou proti zdi. Z toho vyplývají také jejich záporné vlastnosti – hádavost, agresivita, sklony k přílišnému vůdcovství. K životu potřebují klid. Pokud ho nemají, jsou podráždění vůči svému okolí. Na druhou stranu, pokud najdou pravou lásku, rádi jí snesou i modré z nebe.

Comments are closed.

Scroll To Top