Úterý, 23. dubna , 2024

Stromový horoskop – 2. část

… pokračování

stromový horoskop

stromový horoskop, Autor obrázku: Sheila in Moonducks

Jabloň (červenec): Máte zvláštní vnitřní krásu, znáte své meze a nikdy se nevydáváte za něco, co nejste. Milovanou osobu rádi rozmazlujete a neustále jí slovy a gesty dokazujete, že vaše srdce patří jen jí.

Datlovník (srpen): Dbáte na svůj zevnějšek a na způsob, jak se prezentujete před ostatními. Neustále hledáte cestu k úspěchu, někdy jste neopatrní, a to vás může stát více, než si myslíte.

Lípa (září): Jste jako magnet, chcete být neustále středem pozornosti, díky své charismatické povaze si snadno získáváte důvěru lidí, dokonce i cizích.

Javor (říjen): Jste vytrvalí, všechny cíle si splníte bez jediného zaváhání, jste vyrovnaní a své city k partnerovi projevujete jen zřídka.

Olivovník (listopad): Jste šlechetní, vlídní, rádi dáváte a přijímáte něhu. Milujete život a každou maličkost, ať už jde o květinu, nebo o východ slunce, všechno je pro vás důležité, bez ohledu na to, jak bezvýznamné se to na první pohled zdá.

Jedle (prosinec): Jste velcí puntičkáři, každou situaci předem analyzujete, zřídkakdy riskujete, zvláště pokud nemáte dostatek informací. Když milujete, tak celým srdcem a jste velmi loajální, možná se někdy podíváte i po někom jiném, ale nikdy vás neláká to, co není vaše.

Comments are closed.

Scroll To Top