Čtvrtek, 25. dubna , 2024

Stromový horoskop – 1. část

stromový horoskop

stromový horoskop, Autor obrázku: Tobias

Měsíc narození rozhoduje o tom, který strom patří do vašeho znamení a ovlivňuje vaši osobnost. Vyberte si své znamení a zjistěte, který strom jej symbolizuje a jaké jsou vaše silné vlastnosti.

Jilm (leden): Někdy jste sobečtí, jak po materiální, tak i po citové stránce. Přesto vždy přitahujete pohledy okolí a každý si vás všimne. Pokud někdo potřebuje vaši pomoc, dvakrát se nerozmýšlíte.

Borovice (únor): Jste dobrými důvěrníky, vždy přesně víte, kdy naslouchat, kdy mluvit a co říci. Jste rádi ve společnosti rodiny, nevadí vám starat se o domácnost, protože rodina je pro vás za každé situace na prvním místě.

Dub (březen): Jste silní, pyšní, ambiciózní, velmi seriózní a dobří obchodníci. Vaše nezávislost je vlastnost, kterou potřebují odvážní lidé, máte mnoho přátel a věříte, že skutečnou lásku poznáte jen jednou v životě.

Ořech (duben): Jste diplomatičtí, eleganci a rafinovanost máte v krvi. Dobře znáte své zájmy a za nic na světě se od své cesty nenecháte odradit. Jste chytří a rádi soutěžíte.

Jasan (květen): Berete si snadno k srdci každé slovo nebo gesto, příliš důvěřujete okolí a ani na minutu si nepřipustíte, že by někdo mohl využít vaší naivity.

Bříza (červen): Nevzdáváte se, dokud neprosadíte svou, máte – jak se říká – drzost, nenecháte se nikým odstrčit, a pokud se někdo jen opováží, musí se připravit na boj, protože zaútočíte všemi zbraněmi.

Comments are closed.

Scroll To Top