Pátek, 29. března , 2024

Narodila jste se druhého? Numerologie čísla 2

Co říká numerologie o číslu 2

Co říká numerologie o číslu 2, Autor obrázku: midiman

Dvojky jsou velmi diplomatické a předvídavé

Ať už jste se narodila v kterýkoli den, jedno je jisté: den narození o vás mnoho vypovídá.

Dnes se zaměříme na ženy a muže narozené ve druhém dni měsíce. Co vám hvězdy nadělily?

Člověk do týmu

  • Dvojky jsou velmi diplomatické a předvídavé. Mají proto úžasnou schopnost číst lidem myšlenky a mají většinou velmi dobrý odhad. Dokáží proto velmi snadno a rychle navazovat nové vztahy. Během konfliktů zachovávají klidnou hlavu a volí zlatou střední cestu – kompromis.
  • Dvojky dokáží spolupracovat a vycházet se svými kolegy. Ačkoli jim více vyhovuje stát v ústraní, dokáží být zároveň dobrým hnacím motorem celého týmu. Znají dobře svá pozitiva a umí si samy sebe vážit. Jsou důvěryhodné.
  • Ideální pracovní pozice pro dvojky je taková, kde budou mít dost prostoru pro seberealizaci. Dokáží dovést projekt ke zdárnému konci, nedokáží s ním však začít. Věci dělají důkladně a zodpovědně, mají cit pro detaily. K práci potřebují harmonické prostředí. Pokud ho nemají, mají tendenci zmatkovat a rychle ztrácet energii.

Jako děti

  • Dvojky jsou mazlíčci každým coulem. Milují objetí, letmé dotyky, polibky, projevy náklonnosti. V citových záležitostech jsou jako děti. Dokáží se radovat z maličkostí i projevit smutek. Vyžadují neustálou pozornost, musí totiž cítit, že jsou chtěné. Jakmile se jim citu nedostává, propadají panice a v té dokáží připravit sobě i okolí mnoho nepříjemných chvil.
  • Dvojky mají mnoho přátel a dělají pro ně vše, co jim na očích vidí. Jejich přátelství je pevné, nemají tendenci opouštět své blízké.

Vaše slabé stránky

  • K dvojce neodmyslitelně patří nerozhodnost a náladovost. Oba tyto neduhy mohou vést až k extrémům. Dvojky jsou náchylné k depresivním stavům a přecitlivělosti. Ačkoli znají své silné stránky, jako mávnutím kouzelného proutku o nich dokáží začít razantně pochybovat.
  • Dvojky nedokáží říkat ne, což je problém zvláště v partnerském vztahu. Raději se stáhnou a udělají kompromis, než by si prosadily svou. Nemají rády problémy, a proto se jim zuby nehty brání – přitom právě jejich ústupky mnohdy jen zbytečně rozdmýchají oheň.
  • Dvojky mají velice vyvinutou fantazii, jsou to snílci, kteří si rádi staví hrady z písku a tvoří si v hlavě neuskutečnitelné scénáře. Mají rádi vše, co je krásné. Inklinují k lenosti a jsou nadmíru plaché.

Comments are closed.

Scroll To Top