Úterý, 16. dubna , 2024

Egyptský horoskop

egyptský horoskop

egyptský horoskop, Autor obrázku: Christopher Michel

Ve starém Egyptě existoval méně známý horoskop z dob dávno minulých, kde „domy“ byly rozděleny podle egyptských bohů, a nikoliv podle nebeských planet. Všechna znamení této klasifikace byla definována podle vlastností daného boha, ale dělila se ještě podle ročních období nebo podle určeného životního osudu.

Thoth (29. srpna – 27. září) je bohem osvícení skrze poznání, nabízí mimořádné organizační schopnosti, schopnost lehce a přesně se učit. Lidé narození v tomto období jsou velmi prchliví, nespolečenští a sami na sebe až příliš přísní.

Horus (28. září – 27. října) je zářícím bohem Slunce. Lidé narození v tomto období budou s odvahou čelit všem nebezpečím, jsou velmi optimističtí a mají povahu vítěze. Nejsou příliš realističtí, jsou tvrdohlaví a v životě se problémům spíše vyhýbají. Chcete-li oslavit své egyptské znamení, přidejte do vaší kolekce šperků náramek se 6 přívěsky s egyptskými motivy; budete mít na zápěstí své znamení, boha Hora, kříž života, Nefertitina skarabea, Isis a slavného faraona Tutanchamona.

Wadjet (28. října – 26. listopadu) je nazývána také kobří bohyní a toto božstvo vládne racionálnímu poznání. Lidé narození v tomto období jsou ambiciózní, pilní, opatrní, nezištní, ale také pesimističtí a samotářští.

Sekhmet (27. listopadu – 26. prosince) je bohem války a konfliktů. Lidé narození v tomto období jsou velmi chytří, optimističtí a nápadití. Mají výjimečné rétorické dovednosti, jsou dobrými sportovci, ale také jsou netrpěliví, hašteřiví, a dokonce mohou být i hrubí.

Comments are closed.

Scroll To Top