Úterý, 16. dubna , 2024

Co říkají planety o jednotlivých znameních?

horoskopy a planety

horoskopy a planety, Autor obrázku: Remko van Dokkum

Co říkají planety o jednotlivých znameních?Planety se projevují velmi různými způsoby, když přecházejí z jednoho znamení zvěrokruhu do druhého. Například přítomnost Merkuru nebo Saturnu v našem znamení nepřináší vždy pozitivní události. Je lepší být proto dvakrát tak opatrní, pokud víme, že se nějaká neblahá planeta nachází v našem znamení, abychom se tak dokázali vyhnout nechtěným událostem a mohli dál žít v klidu.

Mars
Mars je planetou, která ohlašuje velké změny osobnosti a krize, které není snadné překonat. Například Mars v Beranu může znamenat jasnou strukturaci osobnosti a uklidnění na duševní úrovni, zatímco Mars ve Štíru může zvěstovat pravý opak, tzn. duševní neklid a rozklad osobnosti.

Venuše
Když je Venuše v Býku, probíhají procesy, které vedou ke hromadění materiálních statků, ale i duševních statků nebo znalostí. Venuše v Býku však bude znamenat hledání absolutna v neprospěch všech ostatních forem tělesných nebo duševních projevů. Venuše ve Vahách přináší rovnováhu mezi hmotou a duchem. Venuše v Kozorohu slaďuje lásku, duchovní a vědomou oblast duše do jednoho harmonického celku.

Merkur
Merkur v Beranu přináší zvýšený stupeň duchovna a bystrosti, zatímco Merkur v Blížencích urovná jakýkoliv konflikt a má příznivý vliv na průběh mezilidských vztahů. Přítomnost Merkuru v Panně zvedá míru racionality a moudrosti na vyšší úroveň.

Měsíc
Měsíc v Raku znamená emoční konflikty, zatímco Měsíc v Panně nabízí materiální ochranu a sjednocení ducha. Měsíc ve Vodnáři má pozitivní vliv na intuici.

Comments are closed.

Scroll To Top